8/12/22

Αναζήτηση:      
NewsLetters - Email:  

  • EuRoCec - WebTutor - Εκδόσεις Βιβλίων Διαδικτυακών Τεχνολογιών (Αγγλικά) eurocec.eu
  • EU & euRoCec project: 'Build your own e-Business' (Αγγλικά) w3opensource.org
eurocec web solutions   

 

 

 

  

 

 


   Η επιχειρηματική μονάδα istorama.gr αφορά μία κάθετη διαδικτυακή πύλη (Vortal) ενημέρωσης και εκπαίδευσης στις τεχνολογίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών στην Εληνική γλώσσα.

Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ως συνδρομητικός διαδικτυακός κόμβος για εγγεγραμένα μέλη στα οποία παρέχεται πλήρης προσπέλαση σε όλο το θεματικό περιεχόμενο. Η σύνδεση με το istorama.gr απαιτεί την δημιουργία ενός λογαριασμού για τα απλά μέλη τα οποία μπορούν να πλοηγούν και να έχουν προσπέλαση στα περιεχόμενα του χωρίς όμως να τους επιτρέπετε η προσπέλαση στα κλειδωμένα τμήματα των περιεχομένων του.
 


Η επιχειρηματική μονάδα w3opensource.org είναι μία κάθετη διαδικτυακή πύλη (Vortal) αυτο-εκπαίδευσης πάνω στις πρότυπες διαδικτυακές τεχνολογίες (web standards) και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα (open source software) με θεματικό περιεχόμενο άνω των 20 ηλεκτρονικών βιβλίων γραμμένων στην Αγγλική γλώσσα.

Τα ηλεκτρονικά αυτά βιβλία (e-books) είναι τυπωμένα σε PDF μορφή και μπορούν να αγοραστούν OnLine μέσα από το ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρονικών αγορών με πιστωτική κάρτα και να κατέβουν (download) άμεσα στον σκληρό δίσκο του επισκέπτη προς άμεση χρήση. Δεν απαιτείται εγγραφή ούτε άνοιγμα λογαριασμού. Η προσπέλαση των περιεχομένων είναι ελεύθερη σε κάθε επισκέπτη καθώς και η θέαση και μελέτη των επί μέρους άρθρων για κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο.
Ζητείται δωρεάν εγγραφή και email μόνο όταν κάποιος επισκέπτης θελήσει πριν αγοράσει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο να κατεβάσει (download) στον Η/Υ του, το δείγμα του συγκεκριμένου βιβλίου (e-book demo) που αποτελείται κάποια κεφάλαια του.